StoryMe


Als ge iets complex uit te leggen hebt, hebt ge allang geen balpen en bierkaartjes meer nodig: een video van één minuut is the way to go en StoryMe de boîte die u voorziet van gelikt en geanimeerd beeldmateriaal.

Bpost besluit zichzelf wat concurrentie aan te doen en de levering van pakjes te democratiseren. Bringr is een app die draait op het shared economy-principe, net als Airbnb en Uber. U uploadt een foto van de stoffige hometrainer die u eindelijk verpatst heeft op eBay, voegt er wat afmetingen aan toe en voor u het weet, staat er iemand aan uw deur om de boel op te pikken en naar het juiste adres te brengen. Goedkoper dan een koerierdienst en sneller dan Bpost — maar dat had u wel begrepen. 


copy script video
 

 
 
 
 

Meat&More voorziet u van saucijzen voor uw barbecue, een kwak mayonaise voor erbij en als ge wilt zelfs nog een knisperig blaadje sla ernaast. Ge koopt hun koteletten gewoon in uw supermarkt, waar nette beenhouwers in witte pakken voor u een schelleke beenhesp snijden op eenvoudig verzoek. Hun koetjes en kalfjes worden met veel égards behandeld, met als resultaat malse lapjes op uw bord. 


copy script video